oneslime.net Forum Index oneslime.net
Slime talk
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adidas ClimaCool Neue Produkte

 
Post new topic   Reply to topic    oneslime.net Forum Index -> Suggestions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nilaila
Inferior Human Controlled Slime


Joined: 06 Sep 2018
Posts: 2

PostPosted: Thu Sep 06, 2018 9:16 am    Post subject: Adidas ClimaCool Neue Produkte Reply with quote

adidas Originals slog guld med Adidas ZX Flux Köpa tillbaka 2013. Siluetten överbryggade klyftan mellan retro-inspiration baserade på de tre stripens historiska och avslappnade livsstilskor. Floral har behållit en närvaro över modellen under de senaste två åren och nu kan du glömma vintern för tillfället med den senaste kvinnans exklusiva.

När den första introduktionen var, hade Adidas ZX Flux Online ganska lopp som den tre stripens fokuspunkt för deras växande Originals kategori. Siluetten felfritt blandade avslappnade känslor med arkiv-ZX-modeller från slutet av 80-talet till början av 90-talet, så det var det bästa av båda världarna. Paret lyckades även utmana Nike Roshe Run för en del av den lediga marknaden, tills adidas bytte fokus till den ständigt växande Tubular-kategorin. Men ZX Flux har fortfarande varorna som det här unika blommaparet visar. Färgbanan kombinerar en fotorealistisk bakgrund med tecknade överlagringar i en rad regnbågsskuggor för en grafiskt komplex utseende som säkert kommer att vända huvudet.

Återskapas igen, presenterar den nyaste upplaganAdidas ZX Flux Onlineskon som du aldrig sett det tidigare. Faktum är att det är så annorlunda att du antagligen inte skulle ha gissat att det var en ZX Flux-modell alls. Vad vi har här är ZX Flux ADV ASYM, med ett asymmetriskt snörningssystem, all mesh övre, tydlig TPU-hälräknare, och retooled soleenhet. Precis som knappt håller på sig med sin Flux-DNA, kommer återinförandet av den populära adidas livsstilsmodellen att komma till utvalda europeiska återförsäljare nu i denna maroon färgväg, så var uppmärksam på dem snart i USA.

Hjälper dig att bryta dig fri från det dyra vinterväder och ofta dämpade sneakers färgvägar av säsongen, adidas Originals ger ett skott av färg till dina fötter med denna duo av rosa sneakers. Adidas ZX Flux Billigtoch Tubular får behandlas med de iögonfallande färgvägarna, presenterade i tonala hetrosa överdelar för de ursprungliga konstruktionerna av varje modell.

"Idag ser utgåvan av en ny video för att fira lanseringen av Foot Locker-exklusiva Adidas ZX Flux Rea Infinite Possibilities-paketet. Videon är skuten i Europa och har de två exklusiva färgerna av de nya sparkarna som ser LIT.ZX Flux ADV är nästa framsteg i ZX Flux, som själv var en modern tolkning av den ikoniska ZX 8000, och innehåller fortfarande många av de mest älskade designelementen i ZX Flux. Alla som presenteras och redovisas är verktyget, den (något justerade) hälburgen, flytande ränder och minimal övre, och de förenas med nya detaljer, till exempel en ny moderniserad EVA-verktyg, svetsade detaljer och en flytande hälbur. "

Du kan kolla in det detaljerade på www.beastsole.com


_________________
Adidas ZX Flux Rea
Adidas Originals Superstar 80s Acheter
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    oneslime.net Forum Index -> Suggestions All times are GMT + 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group